Beursdagboek Trader Guy 13 oktober 2024, 12:39

...

Alle posities nu gesloten: Probeer onze aanbieding voor 29 euro

13 oktober 2024, 12:39 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 10 / 12 | (0)

Zoals ik al meerdere keren heb aangekondigd de afgelopen weken hebben we de abon­nementen Sys­teem Trad­ing’ en Guy Trad­ing’ waar ook COM­BI Trad­ing’ automa­tisch ook bij hoort behoor­lijk uit­ge­breid met meer mogelijkhe­den. De Dynamis­che Aan­de­len Porte­feuille’ hoort daar nu ook bij, daar is nu eerste TEST-fase volledig afgerond.


Beste beleg­gers,

Zoals ik al meerdere keren heb aangekondigd de afgelopen weken hebben we de abon­nementen Sys­teem Trad­ing’ en Guy Trad­ing’ waar ook COM­BI Trad­ing’ automa­tisch ook bij hoort behoor­lijk uit­ge­breid met meer mogelijkhe­den. De Dynamis­che Aan­de­len Porte­feuille’ hoort daar nu ook bij, daar is nu eerste TEST-fase volledig afgerond. Deels heb ik al enkele mogelijkhe­den door ges­tu­urd naar de leden, vanaf nu zal alles vooraf wor­den ver­stu­urd per mail naar de leden van Sys­teem Trad­ing, Guy Trad­ing en COM­BI Trad­ing. We gaan de 2e fase snel opstarten, dan moet de markt na het mak­en van de nieuwe top­pen eerst een cor­rec­tie door­mak­en waar we daar­na rustig kun­nen gaan opbouwen.

Maak nu gebruik van deze mooie aan­bied­ing voor € 29 tot 1 DECEM­BER, schri­jf u in via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Trad­ing posi­ties:
Let er wel op dat we Trad­ing ook nog alti­jd heel belan­grijk vin­den bij deze abon­nementen, daarom gaat trad­ing gewoon verder en best­e­den daar zek­er de nodi­ge aan­dacht aan. Bij momenten dat er kansen zijn om bijvoor­beeld met short posi­ties te werken dan zal dat moeten wor­den uit­gevo­erd via de Trad­ing sig­nalen waar dan met boost­ers of tur­bo’s werken. Bij de banken en bro­kers zoals de Giro of Saxo en de meeste andere kunt u deze alti­jd aankopen met de code die ik dan mee stu­ur in de mail en SMS. Zo kri­jgt u als lid een hele brede range om mee te doen, en het mooie van dit alles is dat u alleen beslist om iets aan te kopen wat u van ons bin­nen krijgt.

Posi­ties dynamis­che aan­de­len porte­feuille:
Bij de dynamis­che aan­de­len porte­feuille’ gaan we alleen met LONG-posi­ties werken, we zullen ook vooral met ETF’s posi­ties op sec­toren of regio’s in kun­nen spe­len. Denk aan de sec­toren zoals tech­nolo­gie, banken, auto­sec­tor, oliesec­tor, Chi­na of Japan, de bit­coin, indus­trie, retail enz.. Er zijn dus heel veel mogelijkhe­den beschikbaar.

Bij de aan­de­len die ik via de dynamis­che Aan­de­len porte­feuille’ aangeef, kunt u dan ofwel de aan­de­len kopen of als er een Tur­bo beschik­baar is met een lage hef­boom (1 tot 3) om daar­voor te kiezen. Ik zal er alti­jd waar het kan wel een­t­je uit­zoeken en de code meteen mee geven. Voordeel van een Tur­bo is dat het kan met veel min­der kap­i­taal om dan toch volledig mee te doen met een posi­tie. Er zijn echter geen Boost­ers of Tur­bo’s bij de ETF’s die we vaak gaan gebruiken, alleen wel bij de pop­u­laire aandelen.

Alles bij elka­ar in 1 abon­nement, maar alleen u zelf moet de keuze mak­en om mee te doen:
Trad­ing korte ter­mi­jn (1 tot 20 dagen in een posi­tie), aan­de­len, ETF’s, analy­ses, updates en vooral coach­ing, dit alles in één abon­nement. Alleen u beslist om wel of niet aan te kopen. Wij doen het voors­tel, u maak de keuze of er wordt aangekocht of niet …

Via de overzicht­en hieron­der kunt u de resul­tat­en voor zow­el Trad­ing (okto­ber en totaal 2024) en van de dynamis­che aan­de­len porte­feuille’ waar de 12 posi­ties die zijn afgerond bek­ijken. U ziet dat deze posi­ties alle­maal zijn opgenomen bij de cor­rec­tie van 5 – 6 augus­tus en die van 6 – 13 sep­tem­ber. (zie ook grafiek aan het begin van deze update.

Om u via de aan­bied­ing voor € 29 tot 1 DECEM­BER in te schri­jven ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Resul­taat overzicht Trad­ing met Tur­bo’s en Boosters

Overzicht van de 12 afgeronde posi­ties via onze Dynamis­che aan­de­len portefeuille’

Met vrien­delijke groeten,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.