...

Nieuw: Randstad, Stork, Heijmans

16 november 2006, 17:24 | US Markets Redactie | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)

Vanaf augus­tus analy­seert Mar­cel Bron­ner dagelijks 30 Euronext aan­de­len … Wij hebben al direct gecom­mu­niceerd dat de minst best bezochte aan­de­len zouden ver­vallen … Nu is het zover … Dra­ka, Océ en Heineken verd­wi­j­nen … Hier komen Rand­stad, Stork en Hei­j­mans voor in de plaats … Ter intro­duc­tie de analy­ses van deze aan­de­len .…

3 nieuwe”: Rand­stad, Stork en Heijmans

Rand­stad:
Op deze week­grafiek is het niet te zien, maar Rand­stad heeft ruim boven 75 euro ges­taan. Daar­na ging het naar bene­den en dat is wel op deze week­grafiek te zien. Vijf euro heeft Rand­stad aangetikt.

Gelukkig is de uitzen­der aan een come-back bezig. Als we uit­gaan van de huidi­ge koers is Rand­stad al weer zo’n 10 keer over de kop gegaan. En eigen­lijk meer, want RH noteerde in 2006 even­t­jes 57,55. Feit is dat RH vanaf 2003 aan een pri­ma her­s­tel aan het werken is en dat gebeurt alle­maal boven de donker­groene sti­j­gende trendli­jn. Hogere bodems en hogere top­pen vol­gen elka­ar op. 

Het wordt nu zaak om boven de (steil) sti­j­gende licht­groene trendli­jn opwaarts door het gri­jze hor­i­zon­tale weer­stand­je te breken.

Geïn­ter­esseerd in de analyse van de dagelijks bijgew­erk­te dag­grafiek? Klik dan op Rand­stad…

Stork:

Net als Rand­stad doet Stork het sinds het dieptepunt in 2002 – 2003 uit­stek­end. Stork zet boven de donker­groene sti­j­gende trendli­jn ook de ene na de andere hogere bodem en top neer. Eve­nals Rand­stad in Stork zo’n 10 keer over de kop gegaan.

Stork is vanaf de twee top­pen eerder in 2006 wat neergekomen en beweegt nu min of meer zijwaarts. Ik heb de gren­zen afge­bak­end met de hor­i­zon­tale rode en licht­groene lijnen. 

De grote trend is nog steeds sti­j­gend, maar daar­toe dient Stork natu­urlijk wel boven de donker­groene sti­j­gende trendli­jn te blijven.

Wilt u ook de dag­grafiek bek­ijken? Surf dan naar Stork…



Hei­j­mans:

Hei­j­mans laat een wat ander ver­loop zien dan Stork en Rand­stad. Eén van de verk­larin­gen daar­voor kan zijn dat Hei­j­mans in een heel andere sec­tor actief is. Toch zet ook Hei­j­mans een bodem neer in 2003.

Vanaf 2003 en met name vanaf 2004 knalt Hei­j­mans naar boven. Als u de sti­jging heeft meege­maakt: cha­peau! Vanaf 2005 was het over met de sti­jging en was de beweg­ing zijwaarts tussen euro 34 en 41. Pre­cies deze week lijkt Hei­j­mans uit die trad­in­grange te willen ontsnap­pen en het plot­selinge en tijdelijke top­je van 2006 weer op te willen gaan zoeken. Ik zie geen echte rede­nen waarom dat niet zou kun­nen lukken.

Kijk voor meer detail naar de dag­grafiek van Heijmans…



Mar­cel Bronner
© US Markets
Vraag voor Mar­cel? Mail: marcel@​usmarkets.​nl

16 novem­ber 2006.
Onder­getek­ende is tech­nisch anal­ist bij US Mar­kets en schri­jft daar­naast columns, analy­ses en finan­ciële bericht­en. Hij heeft op het moment van schri­jven geen materieel belang of bez­it in de bespro­ken fond­sen of bedri­jven in dit artikel.


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.