De belangrijkste voorspelling van afgelopen weekend in Brains & Analysis was: Thans staan we exact op ons tijddoel (5÷6÷9 maart) en zal de bodem nu geplaatst moeten zijn en vervolgens in het begin van deze week een flinke rally inzetten (althans als onze analyses correct zijn). 100% zekerheid kan ik u helaas niet geven maar de bewijskracht is overweldigend. Even een korte opsomming: Een kruispunt van prijs en tijd zowel op korte- als op lange termijn, afronding Elliott primary A, cycli bodem(kort en lang), positieve divergentie in alle indices (AEX, DAX en SPX ), positieve divergentie in sentimentsindicatoren en middellange termijn top in Goud en koopsignaal in Olie.
De AEX plaatste afgelopen maandag 9 maart een low op 194,99. Ook de DAX maakte op 9 maart een low en de SPX op 6 maart. De koersdoelzone voor een belangrijke bodem op 5÷6÷9 maart, die we al enige weken hanteren, bleek dus een schot in de roos.
De AEX steeg vrijdag tot 216,28 maar leverde s middags een groot deel van de dagwinst in. Hoe dan ook op weekbasis een indrukwekkende stijging van 6% .
De beren, die de afgelopen maanden controle hadden over de aandelenmarkten, zijn opeens nerveus aan het worden. De algemenen beren consensus was dat de markten nog minimaal 10 tot 20% lager moesten (AEX 150⁄180). Maar na de sterkste weekkoersstijging van de afgelopen maanden (gemiddeld +8% belangrijkste indices) zijn de beren minder zeker van hun zaak en worden nerveus. De stieren lijken weer wat hoop te krijgen. Is de bodem voorlopig geplaatst? De stieren twijfelen ze hebben de afgelopen 18 maanden al zo vaak hun hoop in rook zien opgaan.
In de Brains & Analysis van dit weekend vindt u het antwoord
Begin maart stond in de Telegraaf een artikel van een bekend vermogensbeheerder die versteld stond van de accuraatheid van de voorspellingen van GannTrader. Vele van u hebben via een proefabonnement ook geconstateerd dat onze voorspellingen vaak de spijker op de kop slaan.
We willen u graag attenderen op een speciale tijdelijke abonnement aanbieding op ons paradepaardje onder de analyserapporten Brains & Analysis.
Aanbieding tot 23 maart
* 5 maanden Brains & Analysis voor slecht 99 euro (normale prijs 99 euro voor 3 maanden
* Gratis GannTrader jaarboek 2009 (ebook, prognoses en diepgaande jaaranalyses, ruim 80 pagina’s)
* Toegang tot het exclusieve GannTrader forum
Na 22 maart is deze aanbieding niet meer beschikbaar
U kunt deze speciale aanbieding bestellen door in te loggen in ons klantensysteem www.ganntrader.org/cms of lees eerst meer info op www.ganntrader.org
Brains & Analysis bestaat uit drie onderdelen:
1. Fundamentele analyse: Vlijmscherpe achtergrondartikelen, fundamentele- en macro economische analyses en een modelportefeuille (beleggingshorizon 3 maanden) door Ype schaap, voormalig directeur institutional sales bij Kempen & Co. Ype neemt geen blad voor de mond en deelt me u zijn onovertroffen inside informatie.
2. Technische analyse: Via geavanceerde technieken van o.a. Elliott en Gann worden nauwkeurig koop- en verkoop niveaus bepaald. Maar analist Jan van Gemeren heeft als specialiteit om ook aan te geven wanneer te kopen of te verkopen door exacte tijddoelen aan te geven. Dus u krijgt inzicht in WAAR en WANNEER te kopen/verkopen. Jan van Gemeren is voormalig vermogensbeheerder en al ruim 20 jaar een bekende en gerespecteerde technisch-analist en columnist. Jan schrijft o.a. regelmatig voor het Financiële Dagblad.
3. Psychologie: Dit aspect van beleggen wordt vaak zwaar onderschat echter is van doorslaggevende betekenis om een succesvol belegger te zijn. Als belegger zijn we onderhevig aan emoties. Ken U zelf en u bent u beter belegger. Analist Jos Magendans zit momenteel in het derde schooljaar van de bachelor opleiding Psychologie aan de Universiteit Twente.
Gemiddeld bestaat het wekelijkse analyserapport Brains & Analysis uit 25 – 30 paginas en het Midweeks tussentijdse rapport uit 10 paginas. Daarnaast krijgt u als abonnee exclusief toegang tot het besloten Brains & Analysis forum. Hier worden tussentijds korte analyses geplaatst en commentaar gegeven op economisch nieuws. U kunt op het forum vragen stellen aan de analisten of aan andere abonnees.